Виплати вкладникам Банку «Фінанси та кредит»розпочались 4 листопада

04.11.2015 23:10 | Банк: Фінанси та кредит

/ fg.gov.ua /

Виплати вкладникам Банку «Фінанси та кредит»розпочались у середу, 4 листопада.

Кошти можна отримати за договорами, строк дії яких закінчився до 01 листопада 2015 року, включно, та за договорами поточного банківського рахунку. Виплата за договорами карткового банківського рахунку будуть здійснюватись тільки після отримання у повному обсязі інформації про операції, здійснені міжнародними платіжними системами.

Загальна розрахункова сума коштів, яка належить до виплати у період тимчасової адміністрації Банку «Фінанси та кредит», становить 6,2 млрд грн.

Банк, через який здійснюватимуться виплати коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору.

Так, «Альфа Банк» виплачуватиме у Волинській, Закарпатській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Київській областях та у Києві. Виплати через Ощадбанк здійснюватимуться у Вінницькій, Івано-Франківській, Полтавській та Рівненській областях.

Вкладники Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей зможуть отримати кошти у Банку Південний, а Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Луганської, Сумської та Чернігівської областей, Автономної Республіки Крим, Севастополя та Сімферополя – у ПУМБ.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 01 листопада 2015 року, а також за договорами карткового банківського рахунку буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду—  www.fg.gov.ua, на сайті Банку «Фінанси та кредит»— www.fcbank.com.ua та у його відділеннях.