В Дельта банку продовжено тимчасову адміністрацію

03.08.2015 23:20 | Банк: Дельта Банк

/ ФГВФО /

З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку АТ «ДЕЛЬТА БАНК», запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд), керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» виконавча дирекція Фонду прийняла рішення № 147 від 03 серпня 2015 р.  про  продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у АТ «ДЕЛЬТА БАНК» до 02 жовтня 2015 р. включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у АТ «ДЕЛЬТА БАНК» Кадирова Владислава Володимировича до 02 жовтня 2015 р. включно.

Водночас нагадуємо, що на сьогоднішній день АТ «ДЕЛЬТА БАНК» здійснює виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 30 квітня 2015 р., та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Дані виплати здійснюються через відділення чотирьох банків.

Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «ДЕЛЬТА БАНК». Перелік банків наведено у таблиці.