Коли почнуться виплати вкладникам "Фінанси та кредит"

28.09.2015 23:00 | Банк: Фінанси та кредит

/ fg.gov.ua / 

Виплати вкладникам Банку «Фінанси та кредит» розпочнуться у встановлені законодавством терміни. Оскільки, у цьому банку база даних про вкладників містить інформацію про більш як 500 тис рахунків, відповідно до ст. 36 Закону «Про систему гарантування вкладів», виплати повинні розпочатись не пізніше 30 робочих днів з дня початку процедури виведення Фондом банку з ринку.

Нагадаємо, що у Банку «Фінанси та Кредит» запроваджено тимчасову адміністрацію на три місяці з 18 вересня 2015 р.

За наказом тимчасового адміністратора жодне з відділень ще не було закрите, однак, з метою економії витрат, найближчим часом буде складений відповідний графік.

Слід зауважити, що позичальники банку – фізичні особи зможуть здійснювати планові платежі для погашення кредитів як через відділення Банку «Фінанси та Кредит», так і через установи інших банків. При цьому рахунки, на які потрібно перераховувати кошти, протягом часу дії тимчасової адміністрації змінюватись не будуть.

Фонд гарантування 25 вересня 2015 року на своєму офіційному сайті повідомив про проведення пошуку потенційних інвесторів, що можуть бути залучені до виведення банку з ринку.